Αποστολή:

 

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός της Πρέβεζας είναι δωρεάν. Η χρέωση αποστολής για όλες τις άλλες περιοχές εντός του νομού Πρέβεζας (πχ περιοχή Μύτικα) υπολογίζεται αυτόματα στο πεδίο που συμπληρώνετε τη διεύθυνση προορισμού. Εαν η περιοχή που επιθυμείτε δεν υπάρχει στη λίστα με τις διευθύνσεις προορισμού παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2682027822.


Για αποστολή λουλουδιών στην υπόλοιπη Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, παρακαλώ πραγματοποιήστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2682027822.

Χρόνος αποστολής:

 

Οι  ηλεκτρονικές παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά από τις 9:00 έως τις 21:00 στην ημερομηνία επιλογής σας (εξαιρείτε η αυθημερόν παράδοση). Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται παραγγελίες όλες τις ημέρες της εβδομάδας ηλεκτρονικά αλλά δεν παρέχει αυθημερόν παράδοση. Η αυθημερόν παράδοση παρραγγελιών εντός Πρέβεζας, θα πραγματοποιείτε μόνο για τηλεφωνικές παραγγελίες και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης με το κατάστημα μας.

Τρόποι πληρωμής:

 

1. Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα (με μετρητά ή κάρτα) ή κατά την παράδοση της στο χώρο σας (με μετρητά).

 

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

 

ALPHA BANK:
IBAN 

Δικαιούχος: Ειρήνη Τσοπάνογλου

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN GR4501713050006305141206408

Δικαιούχος: Ειρήνη Τσοπάνογλου